NLP Introductieworkshop -
Effectief communiceren met de ander èn jezelf

Inhoud van de introductie-workshop

In deze driedaagse NLP basistraining  leer je de basis van NLP en, nog veel belangrijker, ook het toepassen en ervaren  (know-how en do-how). Hierdoor verbeter je jezelf in de wijze waarop je in jezelf en met anderen communiceert. Van probleem naar doel, van frustratie naar verlangen, van twijfel naar zelfvertrouwen. 

Be the change you want to see in the world.
Mahatma Gandhi

En hoe doe je dat? Wat leer je in deze NLP basiscursus?

Effectief communiceren begint bij je zelf, jouw gedachten, gevoel en gedrag zijn daarin bepalend. Twijfel je of datgene wat je zegt er toe doet? Of communiceer je vanuit zelfvertrouwen? Laat je je hoofd hangen omdat je zoveel tegenslag hebt of vergroot je je eigen veerkracht? En hoe kun je in interactie de kwaliteit van jouw aandacht vergroten. Het zal niet met iedereen in je omgeving, privé of zakelijk, klikken en daar kun je dus verandering in aanbrengen.

Richt je je aandacht op mogelijkheden of op onmogelijkheden? Vertrouwen in het potentiëel van jezelf en van de ander is een voorwaarde van succes. Maar, hoe doe je dat zo’n constructieve attitude?

Richt je je aandacht op problemen of op doelen. Kun je hier nog effectiever in worden?
Je brein heeft een doel nodig! Jouw denken, gevoelens, gedrag (subjectieve ervaring) zijn ‘doelwit’ van verandering zodat je de resultaten bereikt die je wilt bereiken. Met behulp van NLP leer je je eigen gedachten, gevoel en gedrag beïnvloeden zodat je je gewenste resultaten bereikt. Bovendien leert je ook hoe je anderen hierin kunt faciliteren. 

Het doen, ervaren en observeren zijn cruciaal bij het vaardig worden in NLP. Uitleg, demonstratie, oefenen en reflectie kenmerken de werkwijzen.
Start van deze driedaagse NLP introductieworkshop is donderdag,  8 september 2022. Lees meer bij praktische informatie.

Leer de bouwstenen voor constructieve communicatie in deze NLP introductieworkshop

In deze basiscursus worden alle elementen van NLP helder en overzichtelijk gedemonstreerd en geoefend.

Kwaliteit van aandacht

Verbinding

Doelgericht faciliteren

Werkwijze

Er wordt gestart met uitleg en vervolgens wordt de toepassing gedemonstreerd Daarna wordt geoefend. 

Voor wie is deze NLP introductieworkshop bestemd?

Voor ieder die zich wil verbeteren en sterker in de communicatie wil staan.
(MBO denk/werkniveau wordt aanbevolen) 

 

Locatie

De training vind plaats in het Molenaarshuys te Batenburg. Welkom in mijn training in het mooie open landschap van Maas en Waal. Zie actueel  voor een impressie.

Wat anderen vinden:

“Drie dagen lang kennis mogen maken én oefenen met de praktische handvaten die NLP biedt om effectiever met de ander te communiceren. Daarbij kijkend naar het non-verbale, openstaand voor de ander met een positieve mindset van wat je zelf al kunt. Veel geleerd van deze intensieve training waar ik nu al profijt van heb!” (senior proces/risicospecialist)

“Zeer goede training voor mijn groei als mens in contact met anderen en noodzakelijke bagage in coaching.”  (coach)

Wil jij dit ook?
Meld  je dan nu aan!

Bewijs van deelname

De workshop wordt verzorgd door Anneke Durlinger. En na afloop voorzien van een bewijs van deelname.

Scroll naar top