Certificering en accreditatie

Opgeleid worden door een ervaren, enthousiaste en bevlogen NLP- trainer. En gecertificeerd worden volgens de hoge kwaliteitsnormen van de IA-NLP en de IN/ICI.
Accreditatie en certificering hebben betrekking op:

IA-NLP​

De International Associatie of NeuroLinguistic Programming (IA-NLP) is een onafhankelijke association die zich bezighoudt met de kwaliteitsstandaard voor en dus de certificering en accreditatie van de NLP opleidingen. De Practitionersopleiding, NLP Master Practitionersopleiding en de NLP trainerstraining voldoen aan de hoogste certificerings-standaarden in NLP en zijn als zodanig erkend door de IA-NLP. Zie o.a. voor de curricula ook www.ia-nlp.org. De twintig-daagse NLP-trainerstraining was de eerste trainerstraining in Nederland, die voldeed aan de standaard van de IA-NLP en is als zodanig voor het eerst in 2015 gegeven.

Master trainer NLP en Ambassador for IN/ICI in Nederland ​

De International Association of NLP institutes IN staat voor hoge kwaliteit en ethiek. De leden zijn NLP Training Institutes en hoog gekwalificeerde experts in NLP in de hele wereld. Tjoys training, coaching & consulting is als instituut erkend en aangesloten bij de International Association of NLP-institutes (IN/ICI). Ik ben erkend als Master trainer NLP en treed voor Nederland op als ambassadeur voor IN/ICI.

SKB accreditatie en certificering​

De stichting SKB (Stichting Keurmerk Beroepsscholing voor de Psycho-sociale en Geestelijke Gezondheidszorg) beoordeelt de kwaliteit en accrediteert psychosociale opleidingen en scholingen. Accreditatie en certificering vanuit SKB is verstrekt voor de volgende trainingen: De 20-daagse training tot gecertificeerd NLP trainer van Tjoys & De 10-daagse opleiding tot NLP teamfacilitator. Zie www.stichtingskb.nl

Fellow Member Trainer IA-NLP​

Als Fellow Member Trainer IA-NLP ben ik geautoriseerd om mijn NLP-trainingen te certificeren met het zegel van IA-NLP. De onderscheiding “Fellow Member Trainer IA-NLP” wordt toegekend aan trainers met bewezen uitstekende performance, gedegen ervaring en bewezen trainers-ervaring.
 Fellow Member Trainers onderschrijven en verbinden zich aan de ethische code van de IA-NLP als ook aan de curricula van de NLP-practitioners, NLP-masterspractitioners en ook de NLP trainerstraining om zo de kwalitatieve trainingsstandaard en professionele ethiek op de verschillende niveaus, naar beste vermogen, te waarborgen. Dit betekent ook dat minimaal 80% van de training door de Fellow Member Trainer moet worden verzorgd. (Tot mijn eigen genoegen overigens) Vanaf 1987 heb ik me bekwaamd in NLP en sinds 1995 (en nog steeds) ben ik actief als NLP-trainer bij het IEP te Nijmegen. Ik ben internationaal gecertificeerd NLP-trainer (NLPU 1997) en ook nationaal gecertificeerd NLP-trainer (IEP 1997), Mindsonar professional en mBIT Mastercoach (multiple Brain Integration Techniques).

CRKBO

Als organisatie staat Tjoys training, coaching & consulting ingeschreven in het register van het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Dit betekent dat de daartoe verrichte audit aangaande o.a. ethische code, examenreglement, organisatorische afspraken met positief resultaat is afgerond. www.crkbo.nl
De Belastingdienst stelt inschrijving in het juiste CRKBO-register als voorwaarde om in aanmerking te komen voor BTW-vrijstelling.

Scroll naar boven