Over Anneke Durlinger

Mijn eigenschappen

Ik stel me graag aan je voor.

Vanuit mijn motto “Ik verbeter de wereld, ik begin bij mezelf” leg ik de nadruk op het verschil dat het verschil maakt.
Zoals het vertrouwen dat in de lente de bomen weer blaadjes zullen dragen, zo vertrouw ik ook van nature op het potentieel en de kwaliteiten van mensen.
Ik sta als trainster met mijn hoofd in de wolken (vervuld van idealen), mijn hand op mijn hart (houdend van) en mijn voeten op de grond (gedegen werkend).

Met mijn hoofd in de wolken mijn hand op mijn hart en mijn voeten op de grond.
Ik zie NLP als ‘inner human resource management’ en als optimaal middel om tot zelfverwezenlijking en tot mooie verbindingen te komen en doelmatige interactie. Kenmerkend voor mij is ook mijn plezier in het werken met groepen. Dit staat gelijk aan het telkens weer ontdekken van 1 + 1 = zoveel meer. Mijn kracht is daarbij de zorg voor het grote geheel door aandacht voor het kleinste detail. Mijn vrolijkheid en warmte wordt gevoed door liefde voor de mens(heid). Mensen ambachtelijk en bevlogen (leren) faciliteren in groeien en bloeien blijft de zin van mijn leven, zodat ieder zijn of haar licht kan laten schijnen. Je bent van harte welkom in mijn opleidingen.
A good teacher teaches what she/he has been taught. A wise teacher teaches what she/he has learned.
Omdat ik streef naar win-win-situatie, doe ik graag beide.
NLP training - Anneke Durlinger

Publicaties

Ik schreef het ‘Handboek voor trainers, stappen ter verrijking’. Dit boek stond op de short list van vijf boeken voor managementboek van het jaar in 2012. Daarvoor schreef ik met collega en vriend Guus Hustinx het boek ‘Voorbij je eigen wijze’, over effectief communiceren in professionele relaties met metaprogramma’s. Zie boeken.

Ervaring

Ik heb me bekwaamd in NLP sinds 1987, met dank aan vele en verschillende NLP-trainers. Het IEP (Instituut voor Eclectische Psychologie) en de NLP-university van Robert Dilts en Judith Delozier beschouw ik daarbij als mijn fundament.
Vanaf 1995 tot en met 2020 ben ik als NLP-trainer verbonden aan het IEP en heb ik daar inmiddels meer dan 35 practitioner opleidingen gegeven, vele kortdurende trainingen zoals introductie NLP, NLP voor trainers, Meesterschap in communicatie, Krachtgevende overtuigingen in groepen en teams en bijgedragen aan de masterpractitioners-opleidingen.

Daarnaast ben ik als guest faculty member aan de NLP-university van Robert Dilts en Judith Delozier (Santa Cruz California) verbonden geweest en heb ik als zodanig ook training gegeven aan de masterpractitionersopleiding van de NLPU. Ik verzorg trainingen in zowel binnen- als buitenland. Ik ben Fellow Member Trainer bij IANLP en als Master Trainer NLP aangesloten bij de International Association of NLP-institutes. Daarnaast ben ik ook lid van de internationale NLP-leadership summit.

Sinds 2015 geef ik de twintig-daagse internationaal gecertificeerde NLP-trainerstraining (IA-NLP) en sinds 2019 de 10-daagse NLP teamfacilitatorsopleiding vanuit Tjoys training, coaching & consulting. En vanaf 2020 dus ook de introductieworkshop NLP, de Practitionersopleiding en de Master-Practitionersopleiding NLP

Mijn ervaring in (zhyneng) chi gong, yoga, inzichten van de 12 zintuigen (Soesman), mBraining neem ik mee in het laten groeien en bloeien van lijf, geest, hart en ziel.

Testimonials

‘Met gevoel voor detail, steeds gericht op verbinding en verdieping, alles wat zich aandient omarmend en als een baken van kennis, inzicht en doorleving van het vak van NLP trainer, heb je ons de gelegenheid geboden om de grote variëteit van NLP-skills én de specifieke trainers- en coachingsvaardigheden tot in de finesses door hoofd, hart, buik en handen te laten gaan. Diepe buiging in verbondenheid.
Wix Priesterbach,
Trainer en coach persoonlijke veerkracht (trainerstraining 2019)
‘Anneke is een erg kundige, zorgvuldige, enthousiaste en betrokken trainster en bovenal een warm mens die rekening houdt met individuele situaties. Als je van plan bent om de trainersvaardigheden, te ontwikkelen ga dan voor kwaliteit, groei, diepgang en betrokkenheid en schrijf je in voor de training van Anneke die je als enthousiaste en veelzijdige gids meeneemt op een boeiende en leerzame reis.’
Jan Broere,
Trainer/coach (trainerstraining 2017)
Scroll naar boven